Crostata ai cachi freschi

Crostata ai cachi freschi

3.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette

Składniki

  • 130 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 280 g di farina tipo 00
  • 100 g di burro freddo, a pezzi
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 3 - 4 cachi maturi, privati del picciolo e sbucciati
  • 20 g di mandorle a lamelle

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 188.4 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 1581.6 kJ / 378 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 64.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...