Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di latte intero
- 200 g di brodo di carne
- 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 1428 kJ / 341 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.9 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 1094.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate all'aglio
50min
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Crema all'aglio
50min
Salsa noisette
20min
Burro bianco allo champagne
Brak ocen
Salsa al formaggio di pecora
20min
Crema verde spalmabile del Gründonnerstag
10min
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1h
Confettura di fichi al Porto (Bimby Friend)
1h
Mascarpone
24hod. 10min
Crema ai funghi e semi di girasole
30min
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10min