Urządzenia i Akcesoria
Salsa al prezzemolo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
100 g di latte intero
-
200 g brodo di carne
-
20 g di farina tipo 00
-
20 g di burro
-
½ cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe bianco macinato
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1094.6 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1428 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa appetitosa
10 min
Cedrata
35 min
Gelato ai semi di sesamo nero
17 godz.
Gelato alla frutta secca con crumble agli agrumi e lavanda
17 godz. 15 min
Trifle ai lamponi
2 godz. 30 min
Insalata russa
1 godz. 15 min
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40 min
Crème Brûlée con frutta tropicale
Brak ocen
Salsa inglese al ribes
20 min
Salsa all'arancia
25 min
Salsa aioli (vegan)
10 min
Pesto di prezzemolo
10 min