Salsa al prezzemolo

Salsa al prezzemolo

3.3 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di latte intero
  • 200 g brodo di carne
  • 20 g di farina tipo 00
  • 20 g di burro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 1094.6 mg
Białko 15.4 g
Kalorie 1428 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 22.1 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...