Urządzenia i Akcesoria
Salsa al prezzemolo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
100 g di latte intero
-
200 g brodo di carne
-
20 g di farina tipo 00
-
20 g di burro
-
½ cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe bianco macinato
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1094.6 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1428 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Brak ocen
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 godz. 15 min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Crema alla polpa di granchio
10 min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Salsa olandese (TM6)
15 min
Crostata alla banana
4 godz. 30 min
Insalata di pesce esotica
30 min
Peperonata all'orientale con funghi
25 min
Torta salata con capesante e borettane
1 godz. 40 min
Salsa Mornay
20 min
Pesto di prezzemolo
10 min