Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 牛里脊 ,切丝
- 5 克 料酒
- 5 克 生抽
- 20 克 油
- 5 克 盐
- 300 克 韭菜 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 882 kJ / 211 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1192.4 mg