韭菜炒牛肉
TM6 TM5

韭菜炒牛肉

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 150 克 牛里脊 ,切丝
  • 5 克 料酒
  • 5 克 生抽
  • 20 克 油
  • 5 克 盐
  • 300 克 韭菜 ,切段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
882 kJ / 211 kcal
Białko
20.5 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
3.6 g
Sód
1192.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy