Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 味噌
- 1600 克 水
- 50 克 油豆腐, 切小块,1×1厘米
- 15 克 干裙带菜
- 300 克 嫩豆腐, 切小块,2×2厘米
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 278 kJ / 66 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.3 g