
Urządzenia i Akcesoria
牛肉炒韭黄
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
牛肉 切丝200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 汤匙
-
酱油½ 茶匙
-
淀粉½ 茶匙
-
蒜头10 克
-
新鲜辣椒 切片10 克
-
韭黄 切段250 克
-
盐¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
271 kcal /
1135 kJ
Białko
6.887 g
Tłuszcz
23.986 g
Węglowodany
5.987 g
Błonnik
1.351 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny