牛肉炒韭黄

牛肉炒韭黄

4.0 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 切丝
    200 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 ½ 汤匙
  • 酱油
    ½ 茶匙
  • 淀粉
    ½ 茶匙
  • 蒜头
    10 克
  • 新鲜辣椒 切片
    10 克
  • 韭黄 切段
    250 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 271 kcal / 1135 kJ
Białko 6.887 g
Tłuszcz 23.986 g
Węglowodany 5.987 g
Błonnik 1.351 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...