四色蔬菜
TM31 TM5 TM6

四色蔬菜

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 20 克 黑芝麻油
  • 10 克 姜, 切片
  • 150 克 芹菜, 切段
  • 100 克 新鲜黑木耳, 切丝
  • 100 克 玉米笋
  • 120 克 红甜椒, 切丝
  • ½ 茶匙 盐
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
308 kJ / 73 kcal
Białko
1.144 g
Węglowodany
6.235 g
Tłuszcz
5.263 g
Błonnik
3.392 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy