豆豉蒸三文鱼
TM6 TM5

豆豉蒸三文鱼

4.2 (13 ocen)

Składniki

  • 200 克 去皮三文鱼鱼排 ,切厚片
  • 5 瓣 蒜头
  • 10 克 姜 ,一块
  • 30 克 洋葱 ,切块
  • 10 克 油
  • 20 克 老干妈风味豆豉
  • 500 克 水 ,蒸煮用
  • 1 支 葱 ,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
811.7 kJ / 194 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
13.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
0.5 g
Sód
336.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy