Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 去皮三文鱼鱼排 ,切厚片
- 5 瓣 蒜头
- 10 克 姜 ,一块
- 30 克 洋葱 ,切块
- 10 克 油
- 20 克 老干妈风味豆豉
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 1 支 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 811.7 kJ / 194 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 336.7 mg