Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头
- 2 片 姜
- 30 克 油
- 400 克 番茄 ,切块
- 50 克 番茄沙司
- 3 克 盐 ,约½茶匙
- 400 克 水
- 10 克 生抽
- 5 克 糖
- 60 克 金针菇
- 60 克 娃娃菜
- 200 克 黑鱼 ,鱼片
- 1 - 2 根 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1510.8 kJ / 361.1 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 1079.3 mg