Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 猪里脊肉 ,切丝
- 1 茶匙 玉米淀粉
- 15 克 油
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 80 克 新鲜平菇 ,切片
- 80 克 蘑菇 ,切片
- 650 克 鸡高汤
- 1 茶匙 盐 ,根据个人口味调节
- 1 颗 鸡蛋(每颗约53-63克) ,打散打匀
- 5 克 香菜 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 705.7 kJ / 168.7 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 1.3 g