Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪里脊肉 ,切薄片
- 3 克 淀粉 ,约½茶匙
- 5 克 生抽
- 15 克 油
- 200 克 松茸 ,去除泥沙切0.5cm片
- 60 克 芹菜 ,切4-5厘米段
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 812.6 kJ / 194.2 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 638.6 mg