松茸芹菜炒肉片
TM6 TM5

松茸芹菜炒肉片

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 150 克 猪里脊肉 ,切薄片
  • 3 克 淀粉 ,约½茶匙
  • 5 克 生抽
  • 15 克 油
  • 200 克 松茸 ,去除泥沙切0.5cm片
  • 60 克 芹菜 ,切4-5厘米段
  • 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
812.6 kJ / 194.2 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
10.4 g
Tłuszcz
10.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.5 g
Sód
638.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy