菠菜虾仁蒸蛋
TM5 TM6

菠菜虾仁蒸蛋

3.0 (14 ocen)

Składniki

  • 670 克 水
  • 3 颗 蛋 ,约(150克)
  • 150 克 新鲜菠菜叶 ,焯水,沥干切末约(60克)
  • 1 汤匙 生抽
  • 100 克 虾仁 ,开背,去肠泥
  • 1 茶匙 麻油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
571.7 kJ / 136.7 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy