Wersje kompatybilne
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled
- 200 - 250 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- 3 sprigs fresh dill, fronds only
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 tsp apple cider vinegar
- ¼ tsp white sugar (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 533.6 kJ / 127.5 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 29 mg
Alternatywne przepisy
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1u. 10min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Apple cider dressing
5 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Beef pierogi
1h
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Beauty booster smoothie
5 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min