Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Za'atar
Brak ocen
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Tuna Dip
10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Cheese Arepas
50 min
Lemon and caper aioli
15 min
Garlic soup
40 min
Green egg whites and ham omelette
35 min
Lemon Feta Dressing
5 min