Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 godz.
Lemon and parsley juice
5 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Brak ocen
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Arnold Palmer Lemonade
20 min
Neapolitan Ice Cream
3 godz. 50 min
Nut butter dressing
5 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1 godz.