Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Spiralized Candied Yams
1 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Apple Tart (TM6)
Brak ocen
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Citrus Cheesecake
2 godz. 45 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min