
Urządzenia i Akcesoria
Pizza pockets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 portions
Składniki
Pizza dough
-
water220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt1 tsp
Pizza pockets
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh mozzarella cut into pieces (3 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters50 g
-
garlic cloves2
-
fresh tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste100 g
-
dried oregano1 tsp
-
ham slices, cut into strips100 g
-
salami cut into strips100 g
-
full cream milk for brushing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
183.1 kcal /
769.1 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
19.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
419.1 mg