Pizza pockets

Pizza pockets

4.6 106 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 portions

Składniki

Pizza dough
  • water
    220 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour plus extra for dusting
    400 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt
    1 tsp
Pizza pockets
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh mozzarella cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • brown onion cut into quarters
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh tomato cut into quarters and deseeded
    1
  • tomato paste
    100 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • ham slices, cut into strips
    100 g
  • salami cut into strips
    100 g
  • full cream milk for brushing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 183.1 kcal / 769.1 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 419.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...