Urządzenia i Akcesoria
Sticky meatball subs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
24 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
407.8 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
738.1 kJ /
175.7 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chooky rice
45 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Plaited pork pie
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Meatball subs
55 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min