Urządzenia i Akcesoria
Sticky meatball subs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
24 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
407.8 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
738.1 kJ /
175.7 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chooky rice
45 min
Plaited pork pie
40 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Meatball subs
55 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min