Menù: Filetti di halibut con asparagi bianchi; crema al cioccolato bianco con coulis ai lamponi (Bimby Friend)

Menù: Filetti di halibut con asparagi bianchi; crema al cioccolato bianco con coulis ai lamponi (Bimby Friend)

4.7 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di asparagi bianchi puliti
    500 g
  • di filetti di pesce tipo halibut
    600 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di latte intero
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    50 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
    6 g
  • di cioccolato bianco a pezzi
    200 g
  • di yogurt bianco intero
    250 g
  • di lamponi + q.b.
    150 g
  • di zucchero
    60 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • prezzemolo tritato a piacere
  • foglie di menta a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 706 kcal / 2953.8 kJ
Białko 43.4 g
Tłuszcz 35.8 g
Węglowodany 55.9 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 401.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...