Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 1200 g di patate novelle intere e non sbucciate (vedere consigli)
Rösti
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di burro chiarificato + q.b. per ungere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1542.9 kJ / 368.8 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 52.6 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 895.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème caramel al Varoma
3h
Chicken tenders
4 godz. 30 min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5h
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby® (TM6)
35 Min
Taralli alle cipolle
3h 30min
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3h
Pudding di pane caramellato
5h
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40 Min
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1 Std.
Panini al latte condensato
1 godz. 15 min
Mini bagel farciti
4 godz. 30 min