Tomaselle liguri

Tomaselle liguri

3.8 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 160 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (punta di petto)
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 30 g di sedano
  • 30 g di carota pelata
  • 1 foglia di alloro secca
  • 60 g di cipolla
  • 40 g di pane raffermo
  • 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 30 g di pinoli
  • 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 uova
  • 30 g di pangrattato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di fettine di vitello sottili
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di vino bianco
  • 250 g di salsa di pomodoro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 584.3 mg
Białko 50.9 g
Kalorie 1935.5 kJ / 462.5 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...