
Urządzenia i Akcesoria
Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
di aneto fresco le foglioline10 g
-
di acqua1000 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di riso basmati (cottura 10-12 minuti)350 g
-
di baby fagioli verdi di Lima, surgelati400 g
-
di pistilli di zafferano1 cucchiaino
-
di olio vegetale30 g
-
di Feta sbriciolato200 g
-
di chicchi di melograno50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
395 kcal /
1656 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Medioriente vegetariano
10 Przepisów
Włochy
Włochy