Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna

Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di aneto fresco le foglioline
    10 g
  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
    350 g
  • di baby fagioli verdi di Lima, surgelati
    400 g
  • di pistilli di zafferano
    1 cucchiaino
  • di olio vegetale
    30 g
  • di Feta sbriciolato
    200 g
  • di chicchi di melograno
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 395 kcal / 1656 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...