Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di aneto fresco, le foglioline
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 400 g di baby fagioli verdi di Lima, surgelati
- 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
- 30 g di olio vegetale
- 200 g di Feta, sbriciolato
- 50 g di chicchi di melograno
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1656 kJ / 395 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50min
Contorno di fagioli al sidro
2h
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Minestrone di legumi con cozze
50min
Frullato tiepido di barbabietola
20 min
Riso integrale alla cantonese
1h 20min
Grano saraceno con funghi
25min
Insalata di riso integrale
55min
Orzo, cavolfiore e pollo
1h 10min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1hod. 30min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Tiramisù da bere
10 min