
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau léger aux pommes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts
Składniki
-
huile pour le moule
-
pommes (650 g env.), coupées en morceaux5
-
de jus de citron10 g
-
d'amandes en poudre80 g
-
de cannelle en poudre1 c. à café
-
de farine de sarrasin180 g
-
de sucre roux moelleux, type vergeoise60 g
-
de levure chimique sans gluten (1 sachet)2 c. à café
-
œufs bio3
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
376.5 kcal /
1579.5 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
323 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja