
Urządzenia i Akcesoria
Huîtres de Cancale au beurre blanc
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
d'eau400 g
-
huîtres de Cancale24
-
d'échalotes coupées en deux30 g
-
de vinaigre de vin blanc20 g
-
de vin blanc sec20 g
-
de beurre salé très froid100 g
-
gros sel
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
232.8 kcal /
963 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
3.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
890.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja