Huîtres de Cancale au beurre blanc

Huîtres de Cancale au beurre blanc

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 24 huîtres de Cancale
  • 30 g d'échalotes coupées en deux
  • 20 g de vinaigre de vin blanc
  • 20 g de vin blanc sec
  • 100 g de beurre salé très froid
  • gros sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 890.8 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 963 kJ / 232.8 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...