Huîtres de Cancale au beurre blanc

Huîtres de Cancale au beurre blanc

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • huîtres de Cancale
    24
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • de vinaigre de vin blanc
    20 g
  • de vin blanc sec
    20 g
  • de beurre salé très froid
    100 g
  • gros sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 232.8 kcal / 963 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 890.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...