Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 890.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3h
Sauce café-crème
35 Min
Pomme des Rois
1 godz. 5 min
Coquilles Saint-Jacques poêlées avec sauce carotte, gingembre et noix de coco (Hestan Cue™)
40min
Salade de crevettes aux pêches
1h
Petits chocolats cœur framboise
Brak ocen
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30 min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30 min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1h
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h