Urządzenia i Akcesoria
Onion bhaji
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 portions
Składniki
-
ajwain seeds (see Tips)½ tsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)2 ½ sprigs
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves½ - 1
-
chickpea (besan) flour80 g
-
garlic clove½
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
baking powder (see Tips)¼ tsp
-
water50 g
-
brown onions (approx. 250 g), cut into quarters1 ½
-
oil for frying500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
70.9 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
2027.7 kJ /
484.6 kcal
Tłuszcz
50.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bombay aloo
40 min
Fresh coconut chutney
10 min
Rogani kumbh
45 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Chilli paneer
30 min
Samosa with fresh tomato chutney
2 godz.
Potato karakari
50 min
Samosas
1 godz. 35 min
Paneer makhani
45 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Cucumber and mint raita
30 min
Peshwari naan
1 godz. 20 min