Urządzenia i Akcesoria
Paprika chicken with sour cream sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
brown onions (approx. 260g), cut into halves2
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
tomato paste60 g
-
white wine100 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream150 g
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed (optional) and cut into halves1500 g
-
sour cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
287.9 mg
Białko
49.5 g
Kalorie
1809.5 kJ /
432.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Spiced lamb pie
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min