Dumplings de pão, parmesão e tomate seco

Dumplings de pão, parmesão e tomate seco

4.5 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • pão de véspera cortado em fatias (1 cm aprox.)
    220 g
  • queijo parmesão
    60 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    50 g
  • cebola espanhola em pedaços
    100 g
  • ervas de Provence
    ½ c. chá de
  • manteiga s/ sal mais q.b. p/ untar
    20 g
  • leite
    150 g
  • ovos
    2
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • noz-moscada
    2 pitadas de
  • água
    500 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 567.2 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 942.1 kJ / 225.2 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...