Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail et la finition
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour la cocotte
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1330 kJ / 311 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 60.2 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Baguette tradition
15h 25min
Pain blanc en cocotte
3h 15 min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15 min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
ATELIER menu 2
1小时
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min