Chicken and vegetable purée (first foods)

Chicken and vegetable purée (first foods)

4.2 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
755 g

Składniki

  • onion peeled and cut into pieces (2 cm)
    ¼
  • carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
    ½
  • sweet potato peeled and cut into pieces (2 cm)
    250 g
  • pear cored and cut into pieces (2 cm - see Tips)
    90 g
  • water
    200 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    ½ tsp
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (1 cm)
    100 g
  • zucchini cut into pieces (2 cm)
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 755 g

Sód 269.9 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 1763.7 kJ / 421.5 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 71.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...