Chicken and vegetable purée (first foods)
TM6 TM5 TM31

Chicken and vegetable purée (first foods)

3.9 (19 ocen)

Składniki

  • ¼ onion, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • ½ carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 90 g pear, cored and cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 200 g water
  • ½ tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 100 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (1 cm)
  • 60 g zucchini, cut into pieces (2 cm)

Wartości odżywcze
na 755 g
Kalorie
1763.7 kJ / 421.5 kcal
Białko
24.9 g
Węglowodany
71.6 g
Tłuszcz
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
12.3 g
Sód
269.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy