Urządzenia i Akcesoria
Café-style banana bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
butter for greasing, plus extra for serving (optional)
-
walnuts (optional)90 g
-
raw almonds90 g
-
bananas 4 (approx. 450 g) peeled and broken into pieces, 1 cut into halves lengthways5
-
eggs3
-
milk90 g
-
brown sugar (see Tip)150 g
-
extra virgin olive oil180 g
-
wholemeal self-raising flour120 g
-
self-raising flour150 g
-
ground cinnamon1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1835.1 kJ /
436.9 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 15 min
Banana bread
1 godz. 50 min
Basic muffin mix
30 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Pear and peach crumble
50 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Basic berry muffins
40 min