Urządzenia i Akcesoria
Beef and vegetable purée (first foods)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
630 g
Składniki
-
pumpkin flesh cut into pieces (3 cm)150 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
extra virgin olive oil20 g
-
beef mince250 g
-
water100 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 630 g
Sód
260.4 mg
Białko
46.8 g
Kalorie
3722.1 kJ /
889.6 kcal
Tłuszcz
70.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 min
Apple purée (first foods)
20 min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 godz. 20 min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 min
Carrot purée (first foods)
30 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 min
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min