Urządzenia i Akcesoria
Diane sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
7 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
unsalted butter100 g
-
brandy100 g
-
tomato paste2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)¾ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
171.2 mg
Białko
1 g
Kalorie
882.7 kJ /
210.2 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Traditional gravy
25 min
Mushroom sauce
20 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Peppercorn sauce
20 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min