Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.3 45 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 raciones

Składniki

  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • ½ chalota
    15 g de cebolla
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 130 g de boletus frescos
    130 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • 180 g de arroz carnaroli
  • 50 g de vino blanco seco
  • 450 g de agua hirviendo
  • ½ pastilla de caldo de verduras
  • ½ cucharadita de sal (opcjonalnie)
  • 10 g de mantequilla
  • 20 g de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 104.6 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1488.7 kJ / 355.8 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 51.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...