Risotto a la milanesa

Risotto a la milanesa

4.1 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 1 chalota (aprox. 30 g)
  • 70 g de mantequilla
  • 30 g de tuétano en trozos
  • 350 g de arroz arborio
  • 100 g de vino blanco seco
  • 950 g de caldo de carne caliente
  • 1 - 2 hebras de azafrán
  • 40 g de queso parmesano rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 468 kcal / 1955 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 67.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...