![Risotto a la milanesa Risotto a la milanesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BC1D537D-2BAF-4BBB-8EA3-0323372B8690/Derivates/9FD4E1EB-68B8-48AE-B2AE-D3465E1140BF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chalota (aprox. 30 g)
- 70 g de mantequilla
- 30 g de tuétano en trozos
- 350 g de arroz arborio
- 100 g de vino blanco seco
- 950 g de caldo de carne caliente
- 1 - 2 hebras de azafrán
- 40 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1955 kJ / 468 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 67.3 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Risotto
30 Min
Risotto cuatro quesos
25 Min
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Risotto al vino tinto
25 Min
Risotto affumicato
30 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 Min
Mantequilla Suzette
5 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 Min
Risotto al limón
25 Min
Risotto con espárragos y chirlas
45 Min