Risotto a la milanesa

Risotto a la milanesa

4.1 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • chalota (aprox. 30 g)
    1
  • de mantequilla
    70 g
  • de tuétano en trozos
    30 g
  • de arroz arborio
    350 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de caldo de carne caliente
    950 g
  • hebras de azafrán
    1 - 2
  • de queso parmesano rallado
    40 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 468 kcal / 1955 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 67.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...