Tiella di Gaeta con scarola e olive

Tiella di Gaeta con scarola e olive

4.8 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di zucchero
    5 g
  • di acqua
    1470 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina tipo 0
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    10 g
  • di semola di grano duro
    200 g
  • di succo di limone
    30 g
Ripieno
  • scalogni a pezzi
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di peperoncino rosso
    1 pezzo
  • di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
    500 g
  • sale
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • olive nere denocciolate di Gaeta
    20
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 359.2 kcal / 1502.8 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 50.7 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 803.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...