Urządzenia i Akcesoria
Freeform basic bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
159 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
689.6 kJ /
164.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Triple chocolate muffins
20 min
Orange sponge cake
1 godz.
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Windsor Bread
Brak ocen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min