Urządzenia i Akcesoria
Freeform basic bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
159 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
689.6 kJ /
164.8 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia chocolate cookies
45 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Basic bread rolls
45 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.