Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free coconut ice cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
canned coconut milk (2 x 400 g cans)2 cans
-
white sugar150 g
-
coconut milk powder organic or pure (see Tip)2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcjonalnie) to taste1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
72.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
1195.8 kJ /
285.8 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Orange sponge cake
1 godz.
Orange Sponge Cake
1 godz.
Pastie slice
55 min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Mango sago pudding
35 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min