Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free coconut ice cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
canned coconut milk (2 x 400 g cans)2 cans
-
white sugar150 g
-
coconut milk powder organic or pure (see Tip)2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcjonalnie) to taste1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
72.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
1195.8 kJ /
285.8 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sponge cake
1 godz.
Macadamia chocolate cookies
45 min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Croquembouche
Brak ocen
Shredded Lettuce
10 min
Pizza Bianca
45 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min
Basic cheesecake
10 godz.