Lamb and vegetable purée (first foods)

Lamb and vegetable purée (first foods)

4.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
560 g

Składniki

  • zucchini (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • asparagus spears cut into pieces (see Tips)
    3
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • onion
    ¼
  • carrot (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • lamb mince
    250 g
  • tomato paste
    20 g
  • potato (approx. 80 g), cut into small pieces
    1
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 560 g

Sód 264.8 mg
Białko 50.6 g
Kalorie 4757.8 kJ / 1137.1 kcal
Tłuszcz 79.4 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 28.8 g
Węglowodany 56.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...