Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Cashew Nut Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
478 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Cooked Quinoa
15 min
Vegan Butter
2 godz.
Vegan Mayonnaise
15 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Walnut Butter
25 min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min
Cashew Butter
50 min