Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Cashew Nut Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
478 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pisco Sour
10 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 godz.
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min