Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Cashew Nut Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcjonalnie)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
478 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 Min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 Std.
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Vegan Mozzarella
8 Std. 50 Min
Vegan Butter
2 Std.
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 Std. 10 Min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Chocolate Quinoa Porridge
25 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Buckwheat Porridge
25 Min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 Min