Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Chickpea Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
olive oil60 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions quartered100 g
-
honey20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
tinned chickpeas drained, rinsed (drained weight)245 g
-
tahini100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
270 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
706.6 kJ /
168.9 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 godz. 10 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Oat Milk
1 godz. 10 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Best Basic Houmous
5 min