Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Chickpea Spread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
olive oil60 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions quartered100 g
-
honey20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
tinned chickpeas drained, rinsed (drained weight)245 g
-
tahini100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
270 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
706.6 kJ /
168.9 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Carrot Cake Energy Balls
15 min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 godz.
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Beetroot Houmous
15 min
Best Basic Houmous
5 min