Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 95 g de sucre en poudre
- 35 g de cassonade
- 4 œufs
- 20 g de farine de blé
- 80 g de chocolat au lait
- 40 g de chocolat pâtissier au caramel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1676.7 kJ / 402.7 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 52.5 mg
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25min
Cookie géant aux 3 chocolats et canneberges
35min
Tarte au chocolat, pâte à la farine de sarrasin
3 Std. 40 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Fondant au chocolat
40min
Crookie chocolat et praliné
16 godz.
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Coulant au chocolat
40min
Cookie géant aux 3 chocolats
30min
Mousses au chocolat
3h 20min