![Fondant aux deux chocolats Fondant aux deux chocolats](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb7b6f7400daf2608551d94c2faf1125/Derivates/01abc2e6913746d6f9b27c86bc4ef3f7432a59cd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 95 g de sucre en poudre
- 35 g de cassonade
- 4 œufs
- 20 g de farine de blé
- 80 g de chocolat au lait
- 40 g de chocolat pâtissier au caramel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1676.7 kJ / 402.7 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 52.5 mg
Alternatywne przepisy
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crumble pomme-cannelle
45 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Coulant au chocolat
40 Min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 Min
Cake jambon et boursin
50 min
Fondant au chocolat
40 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Quatre-quarts coco-citron vert
1 Std. 5 Min