Urządzenia i Akcesoria
Mus rabarbarowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje
Składniki
-
60 g wody
-
10 g mąki ziemniaczanej
-
500 g rabarbaru obranego, pokrojonego na 3 cm kawałki
-
60 g cukru pudru
-
10 g ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
8 - 10 liści mięty, świeżych
-
200 g jogurtu naturalnego
-
2 łyżki miodu płynnego
-
granola, posiekane, do posypaniaorzechy, całe posiekane, do posypania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
29.9 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
685.7 kJ /
163.9 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Trifle z rabarbarem
2 godz. 45 min
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
45 min
Smoothie rabarbarowe
1 godz. 30 min
Rabarbar pod kruszonką
55 min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45 min
Serniczki z wiśniami
45 min
Surowy dżem z truskawek z nasionami chia (dieta raw)
13 godz. 15 min
Jeżynowa panna cotta
4 godz. 10 min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 godz. 30 min
Pudding z chia z kiwi i malinami (bez cukru)
4 godz. 20 min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3 godz. 40 min