Pan crujiente de trigo sarraceno

Pan crujiente de trigo sarraceno

4.8 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 unidades

Składniki

  • 120 g de trigo sarraceno en grano
  • 30 g de salvado de avena
  • 50 g de copos de avena
  • 30 g de amaranto hinchado
  • 100 g de semillas variadas (sésamo, amapola, chía, lino, pipas de girasol, pipas de calabaza, etc...)
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g aceite de girasol
  • 250 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 234.3 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 685 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...