Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de trigo sarraceno en grano
- 30 g de salvado de avena
- 50 g de copos de avena
- 30 g de amaranto hinchado
- 100 g de semillas variadas (sésamo, amapola, chía, lino, pipas de girasol, pipas de calabaza, etc...)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de girasol
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 685 kJ / 163 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 234.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja sin gluten
2h
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30 min
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
45min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20min
Cookies de avellanas y almendras
30min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1h