Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
lub 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificado sin gluten) - 100 g de pipas de girasol
- 125 g de nueces en mitades
- 125 g de avellanas
- 3 huevos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 100 g de yogur natural
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de semillas de lino
-
1 - 2
cucharadas de copos de quinoa
lub 1 - 2 cucharadas de copos de avena (certificada sin gluten)
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 240.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de batata con estrellas de anís
45min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 min
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1h 20min
Galette de brócoli
1h 15min
Pan etíope (Injera)
49h
Panecillos de zanahoria y semillas
15 Std.
Panecillos de semillas sin harina
45min
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Galletas de almendra con pepitas de chocolate
40min
Roscos de chocolate y almendra
50 Min
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Pan 100% trigo sarraceno
2h