Pan de trigo, centeno y maíz

Pan de trigo, centeno y maíz

4.9 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 raciones

Składniki

  • 330 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de miel
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina de fuerza
  • 80 g de harina integral de centeno
  • 80 g de harina integral de trigo
  • 30 g de harina de maíz
  • 10 g de sal
  • 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 488.2 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 1094 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 46.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...