Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra

Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra

3.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 3 - 5 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 30 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 10 g zumo de limón
  • 3 - 4 pellizcos de sal
  • 500 g sidra
  • 6 puerros (solo la parte blanca) cortados por la mitad a lo largo
  • 300 g de guisantes congelados
  • 500 - 600 g de palometa sin piel, en tranchas y salpimentadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 raciones

Sód 2926.1 mg
Białko 133.9 g
Kalorie 6320 kJ / 1512 kcal
Tłuszcz 91.8 g
Błonnik 32.8 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 36.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...