Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto de avellanas y brócoli
- 100 g de avellanas tostadas
- 300 g de agua
- 500 g de ramilletes de brócoli
- 1 diente de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Mijo
- 300 g de mijo en grano
- 600 g de agua
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2889.5 kJ / 690.5 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 60.3 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1249.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1h
Curry vegano de berenjenas
50 Min
Crackers de arándanos y coco
2 Std. 15 Min
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1h 10 min
Coles de bruselas asadas
45min
Brownie de batata
1h
Trufas de avena y algarroba
15min
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Albóndigas de lentejas con puré de coliflor y salsa (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
1 Std. 25 Min
Hamburguesas vegetarianas de remolacha
3h 25min
Ensalada de quinoa con tofu
45min