Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto de avellanas y brócoli
- 100 g de avellanas tostadas
- 300 g de agua
- 500 g de ramilletes de brócoli
- 1 diente de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Mijo
- 300 g de mijo en grano
- 600 g de agua
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2889.5 kJ / 690.5 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 60.3 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1249.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownie de batata
1h
Lasaña de lentejas vegana
2h 20min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1 godz. 5 min
Trufas de avena y algarroba
15min
Poke bol vegano con tahini de aguacate
45min
Tagliatelle de trigo sarraceno con ragout de verduras
1h
Albóndigas de lentejas con puré de coliflor y salsa (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
1h 25min
Hamburguesas vegetarianas de remolacha
3h 25 min.
Curry vegano de berenjenas
50min
Curry vegano con tofu
30min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30min