Semifrio pêche-abricot

Semifrio pêche-abricot

3.5 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 parts

Składniki

Le sémifrio
  • 9 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 150 g de sucre en poudre
  • 150 g de pêches détaillées en dés
  • 150 g d'abricots frais détaillés en dés
  • 60 g de miel
  • 1 branche de thym frais
  • 15 g de jus de citron
  • 500 g de ricotta
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
Le décor de fruits frais
  • 50 g de pêches émincées en lamelles
  • 50 g d'abricots frais émincés en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 14 g
Kalorie 1724 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...