Tortellini de veau, crème à l'origan

Tortellini de veau, crème à l'origan

4.7 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • œufs
    3
  • de farine de blé
    200 g
  • de parmesan en morceaux
    200 g
  • d'oignon coupé en deux
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • feuille de laurier
    1
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    1 c. à soupe
  • de viande de veau hachée
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    ½
  • de persil frais ciselés
    10 brins
  • de ricotta
    1 c. à soupe bombée
  • d'origan frais et quelques feuilles pour la finition
    3 brins
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 846 kcal / 3539 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 56 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...