Faire rissoler des poires

Faire rissoler des poires

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • 10 g de beurre clarifié
  • 200 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
  • 15 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 4 mg
Białko 2 g
Kalorie 1139 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...