![Faire sauter 200 g de poires Faire sauter 200 g de poires](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a51d5fbe-57f0-4413-8847-ce5414520fd8/Derivates/bdd7c6b9-ff84-444f-b6ef-5b87d7a26ef5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre clarifié
- 200 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
- 15 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 1139 kJ / 272 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 4 mg
Alternatywne przepisy
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 Min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min
Faire sauter 200 g de pommes
15min
Faire sauter 400 g d'ananas
20 Min
Faire sauter 200 g d'ananas
15min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Faire sauter 400 g de poires
15min
Faire sauter 400 g de pommes
15min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min