Faire rissoler des poires
TM6

Faire rissoler des poires

4.6 ( 16 ocen )

Składniki

  • 10 g de beurre clarifié
  • 200 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
  • 15 g de sucre en poudre

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
272 kcal / 1139 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy