Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
lub 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (opcjonalnie)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
lub 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726 kJ / 411 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 55.2 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 9.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Meat and Rice Casserole
1h 15 min
Chicken Garam Masala
50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 Min
Yellow Chicken Adobo
50 Min
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min