Chocolate de três manteigas

Chocolate de três manteigas

5.0 1 ocena
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
970 g

Składniki

Chocolate de amendoim
  • mistura de frutos secos torrados (amendoim, amêndoa, caju etc.)
    100 g
  • pimenta-de-caiena em pó (opcjonalnie)
    1 pitada de
  • flor de sal (opcjonalnie)
    1 c. chá de
  • chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços
    250 g
  • manteiga de amendoim (ver dica)
    80 g
Chocolate de amêndoa
  • chocolate branco partido em pedaços
    250 g
  • manteiga de amêndoa (ver dica)
    80 g
Chocolate de caju
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    250 g
  • manteiga de caju (ver dica)
    80 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 609.8 kcal / 2551.4 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 41.6 g
Węglowodany 55.4 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Sód 53.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...