
Urządzenia i Akcesoria
Caldo de carne líquido
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
3 frascos de
Składniki
-
fatias de pernil c/ osso (700 g aprox.) (ver dica)2
-
azeite30 g
-
cebola c/ casca, cortada em metades120 g
-
cenoura cortada em rodelas (1 cm aprox.)100 g
-
bolbo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)50 g
-
dentes de alho c/ casca2
-
sal1 - 1 ½ c. chá de
-
pimenta preta10 grãos de
-
pimenta da Jamaica5 grãos de
-
folhas de louro1 - 2
-
água1200 - 1400 g
Wartości odżywcze na 1 frasco de
Kalorie
96 kcal /
402 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
3 g
Sód
1046 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6: Tudo sobre modos
44 Przepisy
Portugalia
Portugalia