Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g beterraba cozida
- 3 ovos
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Wartości odżywcze
- na 700 g
- Kalorie
- 0 kJ / 239 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
50min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1h 45min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Rebuçados de ricota com molho de tomate e ervilhas
40min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1h
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Massa de salsa
20min
Massa Quebrada
5min
Muffins de espinafres e feta
30min
Gnocchi recheados
1h 20min
Técnica Placas de lasanha
30min