Urządzenia i Akcesoria
Técnica Ravioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fritatas individuais com cebolo
50 min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2 godz. 30 min
Rolo de espinafres e salmão
55 min
Quentão
35 min
Cozer 300-450 g de ruibarbo
Brak ocen
Flans de ervilha e molho de queijo
40 min
Dip de pimentos assados
5 min
Sopa de tomate com quenelles de manjericão e tomate seco
1 godz. 30 min
Laksa de camarão e frango
50 min
Focaccia com cebola
2 godz.
Sopa cremosa de aspargos
30 min
Salada de alface com molho caesar
10 min