Urządzenia i Akcesoria
Técnica Ravioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortellini de ervilhas com molho de gorgonzola
5 Std.
Fettuccine com pesto de favas
25 Min
Pão de chocolate
4 Std. 20 Min
Nougat estilo Montélimar
3 Std. 30 Min
Tortellini com recheio de espinafres e ricota
9 Std.
Lángos no forno com natas azedas e queijo
30 Min
Risoto
40 Min
Patê de fígado
25 Min
Técnica Noodles
30 Min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1 Std.
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 Min
Salada de alface com molho caesar
10 Min