Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g beterraba cozida
- 3 ovos
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Wartości odżywcze
- na 700 g
- Kalorie
- 0 kJ / 239 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastéis de massa tenra de borrego
2 godz.
Caril de paneer e ervilhas
4h
Brunch alemão
1h 15min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 Std. 40 Min
Brandade de bacalhau
40 min
Telhas de polvilho
6h
Massa de gemas
20 Min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1 Std.
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 Min
Caldo de legumes - TM5
30 Min
Chutney de manga
1h 20min
Rolo de salmão com abacate
1h 20min